lipcorrectielipcorrectie

Lipcorrectie

Medische pigmentatie of dermatografie

Bij Soyez-belle kan u terecht voor een lipcorrectie met behulp van medische pigmentatie. Medische pigmentatie (of DERMATOGRAFIE) is een techniek die iets krachtiger en dieper ingezet wordt in vergelijking met permanente make-up. De pigmenten hebben ook een groter camouflerend effect.

Het grote verschil met tatoeëren is dat medische pigmentatie niet levenslang zichtbaar is, het is "semi-permanent". Doordat de kleuren na verloop van tijd iets kunnen vervagen, is het nodig om de behandeling van de lipcorrectie te herhalen na 3 à 5 jaar.

Wanneer te gebruiken?

Lipcorrectie wordt toegepast bij de behandeling van bijvoorbeeld een hazenlip, na een face-lift, ... Indien de lippen een afwijkende vorm hebben, kunnen we dit corrigeren (=camoufleren), bijvoorbeeld door de rand van de lippen lichtjes te accentueren of door de lippen in te kleuren.

Nog vragen?

Wenst u samen met ons de mogelijkheden van lipcorrectie te overlopen? Wil u meer weten over de behandeling, de nazorg, tips etc...? Contacteer dan Isabelle Glorieux van Soyez-belle. Bekijk hier onze prijslijst.