WimperextensionsWimperextensions

Wimperextensions

Wat zijn de voordelen van wimperextensions?

De lengte, dikte en curve van de extensions zijn aan ieders wensen aangepast. Ze geven namelijk een open blik en een jeugdiger uiterlijk. Verder worden de extensions pijnloos aangebracht en geven ze een natuurlijke uitstraling. Ze zijn praktisch gewichtloos, waardoor u ze niet voelt, hoewel ze toch volume en kleur geven aan de eigen wimpers. De extensions zijn bestand tegen water, licht, zon, zeewater en lichaamsvocht en beschadigen de natuurlijke wimpers niet. U heeft hierdoor geen last meer van uitlopende mascara tijdens sporten, douchen of zwemmen.

Wat is de houdbaarheid van uw extensions?

Wimpers hebben een bepaalde groeitijd vooraleer ze uitvallen. Een wimperhaartje groeit namelijk zes tot acht weken. Zolang ze blijven groeien, groeien de extensions mee. Wanneer de wimper het einde van de groeifase heeft bereikt, valt deze uit en valt de extension uiteraard mee af. Het oude wimperhaar maakt hierbij plaats voor het nieuwe. Tijdens een bijwerking worden deze nieuwe haartjes terug voorzien van een extension.

Geïnteresseerd?

Heeft u nog vragen betreffende wimperextensions? Aarzel niet om contact op te nemen met Soyez-Belle bij eventuele vragen of om een afspraak te maken. Bekijk hier ook de prijslijst.