gelish nagelsgelish nagels

Gelish nagels

Semi-permanente nagellak

Hebt u al gehoord van gelish nagels of shellac nagels? We kunnen u alvast vertellen dat gelish en shellac werkelijk fantastische producten zijn! Het zijn semi-permanente nagellakken die verschillende opties bieden voor het uitbreiden van de behandelingen voor natuurlijke nagels.

Met deze producten kunnen we onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel verbergen en kunnen we de natuurlijke nagel permanent verstevigen. De gelish en shellac producten bieden u de mogelijkheid aan van een permanente kleur (2 Ć  3 weken) of french manicure. Gelish en shellac producten zijn flexibel, duurzaam en eenvoudig te verwijderen.

Met gelish hoeft u niet langer te wachten tot de nagels droog zijn na de behandeling. Afbrokkelen, krasjes en dofheid, zwakke en beschadigde nagels die snel inscheuren, verwijderingsschade door een frees of vijl, ... behoren definitief tot het verleden. Gelish nagels bieden u kwaliteit en comfort!

Gelish nagels brengt men aan zoals gewone nagellak. Maar het is geurloos en we hoeven het niet af te werken met schadelijke chemicaliƫn! Gelish is beschermend met elke keer opnieuw een prachtig spiegelend resultaat. Bovendien wordt de natuurlijke nagel niet beschadigd en hebt u 14 dagen absoluut probleemloze nagels.

Meer info nodig?

Wenst u meer te weten over gelish nagels of wil u meteen een afspraak maken? Aarzel dan niet om Soyez-belle te contacteren. Isabelle Glorieux helpt u graag verder! Bekijk hier onze prijslijst.