permanente make-uppermanente make up

Permanente make-up

U wilt er steeds perfect verzorgd uitzien

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel!

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens het joggen, wanneer u gaat zwemmen, op het werk, als u ’s morgens uit bed stapt ... permanente make-up blijft altijd en overal op zijn plaats!

Techniek en behandeling

Met behulp van een machine wordt een huidvriendelijk kleurpigment via ultradunne steriele naaldjes in de huid gebracht. Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak die enkele jaren meegaat. Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt!

Hiervoor genoot ik tal van opleidingen in binnen- en buitenland. Mede door de samenwerking met verschillende artsen kunt u ervan verzekerd zijn dat de pigmentatie 100% veilig en discreet gebeurt.

Andere mogelijkheden

Naast de cosmetische toepassingen wordt permanente make-up veelvuldig toegepast in de medische wereld. Eén van de belangrijkste toepassingen hiervan is medische pigmentatie en bijvoorbeeld het pigmenteren van de tepelhof na een borstreconstructie. Lipcorrectie en hairstroke (=wenkbrauwcorrectie) behoren ook tot de mogelijkheden.

Contacteer ons

U wilt er steeds perfect uitzien tijdens het sporten? Of reeds gemaquilleerd uit bed stappen? Dan is permanente make-up dé oplossing voor u. Contacteer Soyez-belle te Desselgem in West-Vlaanderen bij eventuele vragen of voor een vrijblijvende analyse. Of u kan hier onze prijslijst bekijken. Tot binnenkort bij Soyez-belle!