permanente make-up eyelinerpermanente make up eyeliner

Permanente make-up eyeliner

Voor ogen mét uitstraling!

Mensen kijken eerst naar de ogen omdat die zo expressief zijn. Oogcontact maken is belangrijk en een soort van non-verbale communicatie, als het ware een aanraking. Ontdek vandaag bij Soyez-belle de mogelijkheden van permanente make-up eyeliner.

We houden rekening met de vorm van uw ogen en de verhouding van het gezicht tot de ogen. Door het gebruik van verschillende kleuren kunnen we de uitstraling van uw ogen gevoelig vergroten. En dit voor een periode van 3 tot 5 jaar! U hoeft zich trouwens nooit meer zorgen te maken over uitgelopen make-up.

Meestal wordt er bij eyeliners tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dat geeft een mooie en natuurlijke oogopslag. Te grote of te kleine ogen kunnen wat in proportie gebracht worden. Ook bij een slecht zicht, verschillende allergieën, een hectische levensstijl, ... biedt permanente make-up een fantastische oplossing voor u.

Vergroot uw uitstraling met permanente make-up eyeliner!

Geïnteresseerd?

Laat uw ogen de hele dag door stralen met permanente make-up eyeliner! Aarzel niet om Isabelle Glorieux te contacteren bij eventuele vragen of om een afspraak te maken. Bekijk ook onze mogelijkheden in verband met lipliners en wenkbrauwen. Onze prijslijst vindt u hier.